Soren Reiff Guitar Club

Soren Reiff Club Session

Soren Reiff Club Session

En Club Session er et kortere modul, hvis du sammenligner det med en dag på Camp. En session er af enten 1 ½ eller 3 timers varighed.

Emnerne på Club Session eller på en Guitar Camp har udgangspunkt i ting jeg ofte bliver spurgt om når jeg holder clinics. Fokusområder som er relevante for alle guitarister.

I en Club Session holder vi os til et emne per session, hvor vi på en Guitar Camp når godt rundt i flere af vigtigste emner.

Nedenfor kan du se nogle eksempler på emner/overskrifter vi vil arbejde med på en Club Session – og så bliver det altså ét emne til én session.

Hvis du kunne være interesseret i at deltage, modtager du et sprøgeskema efter at have kontaktet mig, hvor du kan skrive ønsker om emner du gerne vil arbejde med.

Når jeg har fået spørgeskemaer retur fra interesserede deltagere, sammensættes deltagerne til de enkelt sessions, så baggrund, erfaring og interesser passer bedst muligt i forhold til overskrifterne for de enkelte Sessions.

Mulige Club Sessions i foråret 2018:

 

Datoer for mulige Sessions i foråret 2018 er ikke fastlagt på nuværende tidspunkt, men kontakt mig hvis du kunne være interesseret i at deltage.

Overskrifterne eller emnerne kan være:

Solospil
Her kigger vi på skalaer, tonevalg, arpeggioer, frasering, teknik, dynamik og opbygning af en solo.

Lyd og Tone
Her vil vi tale om kombinationen af guitar, kabler, pedaler, forstærker, plekter og spilleteknikker, alt det som påvirker din lyd.

Rytmeguitar
Herunder, akkorder, nye omlægninger og roller, samt lyd og arrangement i forhold til forskellige stilarter, og i forhold til medspillere.

Musikteori

Musikteori, kan virke skræmmende på mange, her bliver det oversat til guitar, og vi prøver tingene af, i stedet for at det bare er flyvske regler og teorier. Vi kunne enten vælge at arbejde med kirketonearterne, eller substitutioner, udvidelser på akkorder … der er masser af muligheder og du kan være med til at vælge arbejdsområdet.

Soren Reiff Club Session henvender sig til:

Alle guitarister, uanset niveau og stilart

Varighed:

Den korteste sessions er 1 ½ time (for eksempel 18.00-19.30 eller 20.00-21.30)

Den længste session er 3 timer ( enten i dagtimer i en weekend eller 19.00-22.00 på en hverdag)

Hvis ønsket er der fra tilpas mange tilmeldinger, vil det sikkert også være muligt at lægge Club Sessions i dagtimerne, eller i weekenden.

Priser:

En session på 1 1⁄2 time koster 395,- pr. deltager

En session på 3 timer koster 595,- pr. deltager

Sammensæt flere sessions som et forløb

Hvis du vil arbejde virkeligt intensivt med ét emne kan du sagtens tilmelde dig flere Club Sessions med samme overskrift – ligesom det muligt at vælge forskellige emner for at få samme brede som der er på en Guitar Camp.

Da det altså er muligt at sammensætte de korte Club Sessions som ”forløb”, med flere session over en periode kan jeg derfor anbefale at du overvejer at købe for eksempel 3-5 styks. På den måde får du større kontinuitet i det vi arbejder med, og samtidigt opnår du 10% i rabat ved tilmelding og betaling til 5 Club Sessions på en gang.

Du er selvfølgelig velkommen til kun at købe enkelte Club Sessions, hvis du lige har brug for en enkel guitar-vitamin-insprøjtning.