Guitar camp with Soren Reiff

Soren Reiff Guitar Camp

Guitar Camps 2018:

Responsen på 2018’s første Guitar Camps har været overvældende. Derfor kommer der nye datoer på banen for extra camps. Disse henvender sig både til den urutinerede, den skrappe og alle ind imellem – holdsammensætningen bliver tilpasset til hver eneste camp. Datoer for mulige extra Camps er indtil videre:

5. eller 6 Maj – Nørgaards Højskole, Bjerringbro

12. eller 13. Maj – Nørgaards Højskole, Bjerringbro

26. eller 27. Maj – København eller Fyn

2. eller 3. Juni – Klauzdal, Herlev (En af disse datoer bliver en vol.2)

Holdene bliver sammensat efter erfaringer, interesser, niveau, baggrund, stilmæssige referencer med mere – der er plads til alle.

Niveauet på en camp

Du får undervisning der er tilpasset lige præcis dig – dine interesser, dit niveau og de områder du ønsker at udvikle. Uanset hvor meget erfaring du har på guitaren, uanset hvilken baggrund du har, kan du deltage på en en camp – vi skal bare finde den rette camp til dig. En Guitar camp med rette holdsammensætning, så du er sikker på en super dag, med stort udbytte. Måske har du ikke spillet så længe, måske nogle år eller mange år. Det kan også være du er en meget rutineret guitarist og selv underviser, der er en camp for alle.

Hver camps deltagergruppe bliver nøje sammensat således at niveau, interesser, baggrund, genrer passer bedst muligt sammen.

Hver Guitar Camps indhold bliver altså tilpasset deltagerne på præcis den camp. Nedenfor kan du se hvad vi typisk kunne arbejde med på en camp – og hvor tilgangen, indholdet under de forskellige emner så tilpasses dig og din camp både indholdsmæssigt, niveaumæssigt og stilmæssigt

Indhold Guitar Camps vol. 1:

En Soren Reiff Guitar Camp er 9 timers intensiv og koncentreret undervisning samlet på én dag.

  • Din teknik får en overhaling. Det betyder at du får værktøjer, tips og tricks til at forbedre din teknik. Både hvordan du bruger venstre hånden, og alt omkring plekter føring og forskellige højrehånds teknikker. Nye tilgange og håndgribelige øvelser, som vi både bruger på campen, og som du efterfølgende kan forfine hjemme.
  • Din rytmik og timing bliver trimmet og trænet. Hvordan øver man det? Hvordan bliver man hurtigt bedre og mere bevidst om det?  Det arbejder vi med og øver på campen, ligesom du får nye værktøjer til at træne og udvikle videre på det selv. Den her del af campen plejer at være en eye-opener for rigtig mange … og så er det sjovt.
  • Din tilgang til akkorder og brugen af disse kommer under den store lup. Masser af nye omlægninger og måder du kan bruge akkorder du allerede kender til nye ting. Fra stive blikke og koncentrerede ansigter til den store aha-oplevelse, når tingene falder på plads.
  • Din rytmeguitar forbedres markant i løbet af én enkelt dag. Det at vi kigger på både rytmik og omlægninger af akkorder, siger sig selv vil gøre en forskel – men vi arbejder også med arrangement af rytme guitar – udvikling af roller/figurer. Det giver en bevidsthed og nogle håndgribelige værktøjer til næste gang du står i øveren, i et studie eller andet sted og skal finde på nye guitar-roller. Her bliver der jammet og de skæve smil kommer frem efter den der “Wow, det var sjovt oplevelse”.
  • Dit solospil flytter sig mærkbart i løbet af en enkelt camp. Vi arbejder med det at improvisere, lave sammenhæng og udvikling, hvordan du opbygger en solo og arbejder med dynamik. Men også med hvordan du øver at improvisere, hvordan du lærer at udvikle ideer … og få nye ideer – og så selvfølgelig kigger vi på værktøjerne du kan bruge – altså skalaer, simple eller mere komplexe, arpeggioer, mønstre, frasering – kort sagt alle de elementer der indgår i en god solo. Her sidder jeg selv tit med gåsehud og nyder hvordan deltageres soloer forandres i løbet af kort tid, når de forskellige inputs prøves af, når gamle mønstre og vaner bliver brudt og det nye kommer frem … og det sker i løbet af meget kort tid.
  • Din lyd. Alle de ovenfor nævnte emner er med til at skabe din lyd, din sound. Men derudover er grejet jo også en faktor i det samlede lydbillede. Det kigger vi også på i løbet af en guitar camp. Hvordan bruger du din guitar, din forstærker, dine pedaler, hvis du har nogle? Jeg giver eksempler på hvordan jeg bruger mit, og forklarer hvorfor – desuden taler vi om lyd, gear, guitarer og grej, løbende – hver gang det er relevant i forhold til det vi arbejder med. Og sædvanligvis bliver der også talt pænt meget om sådanne ting i de få pauser der er i løbet af dagen. Det er top hyggeligt.
  • Øvestruktur, øveplan … tilgang til øvning. På hver camp får vi også talt om hvordan vi øver de ting vi arbejder med, prioriteret vigtigheden af de ting der skal øves, og hvordan den tid hver enkelt deltager har til øvning, spil og musik bruges – et emne der sikrer at du også udvikler dit spil når du kommer hjem fra en camp

Soloundervisning

Ud over alle de ting jeg har listet ovenfor, indgår der også et modul med soloundervisning til de enkelte deltagere. Der er sat tid af sidst på campen, hvor du får direkte og personlig undervisning, fuldstændigt som i en enetime, men hvor de andre deltagere sidder og lytter med – hvilket tidligere deltagere har fået et kæmpe udbytte af.

Du kan enten få uddybet ting vi har talt om i løbet af dagen i en sammenhæng du har brug for, eller vi kan kigge på noget helt andet end det vi har arbejdet med tidligere på dagen. Du bestemmer helt selv hvad du vil bruge denne solo lektion med mig til.

Datoer for extra Camps foråret 2018

Datoer for mulige extra Camps er indtil videre

14. eller 15. April – Klauzdal, Herlev

5. eller 6 Maj – Nørgaards Højskole, Bjerringbro

12. eller 13. Maj – Nørgaards Højskole, Bjerringbro

26. eller 27. Maj – København eller Fyn

Kunne du være interesseret i at deltage, skal du sende en email på: guitarcamp”snabel a”reiff.dk  

Varighed:

9 timer, kl.9.00-18.00

Udover Soren Reiff Guitar Camp vol.1 er der nu en forsættelse til dem – en vol.2

Guitar Camp vol. 2

Vi fortsætter hvor vi slap på vol.1. Følger op og går mere i dybden på alt det vi arbejdede med tidligere. Der vil blive bygget yderligere på den viden og teori du fik i vol.1 – og igen prøves alt det nye af i praksis. Også her er der mulighed for soloundervisning, sidst på dagen.

Soren Reiff Guitar Camp vol. 2. henvender sig til:

Guitarister som har gennemført vol. 1, og bare gerne vil udvikle sig endnu mere. At man skal have været på vol.1 har ikke noget med det individuelle niveau at gøre, men at vi har samme referencer og udgangspunkter i det vi arbejder med.

Varighed:

8 timer, kl.9.00-17.00

Pris pr. Guitar Camp:

1.595,- kr

Dagsprogram på Guitar camps

Her er link til dagsprogrammet for Guitar Camps vol.1