Guitar camp with Soren Reiff

Soren Reiff Guitar Camp

Guitar Camps 2018:

2017 bød på masser af guitar nørderi. Guitar Camps både i hovedstadsområdet og i Jylland. Interessen var overvældende og der er kommet kanon feedback på de afholdte camps.

Den næste tid står meget i nissernes og julens tegn, men når de sidste julegaver er pakket ud, og vi har ønsket godt nytår vil der igen kommer både Camps og Club Session både i Herlev på Klauzdal og i midtjylland Nørgaards Højskole Bjerringbro. 

Uanset hvor meget erfaring du har på guitaren, uanset hvilken baggrund du har, er der mulighed for at deltage på en en camp, der passer dig. Måske har du har spillet i nogle få år, måske er du en mere rutineret guitarist. Det kan også være du selv underviser, måske går du eller har du gået på kons – der er plads til alle, det er udelukkende et spørgsmål om at jeg får sammensat hold til de enkelte camps, hvor deltagerne passer godt sammen.

Jeg bruger meget tid på at sammensætte grupperne til hver camp/session. Det er vigtigt for mig at deltagerne matcher hinanden bedst muligt både baggrunds-, erfarings og interesse-mæssigt.

Du kan altså hverken være “for grøn” eller for trænet. Det er udelukkende et spørgsmål om at få kabalen med deltagere til at gå op organisatorisk. Det vil ikke være godt hvis en super rutineret jazz guitarist, der gerne vil blive bedre til at spille rock, ender på camp med en der har spillet country i 1 år.

Datoerne for forårets Camps og Sessions 2018 er ikke fastlagt endnu, men kunne du være interesseret i at deltage, vil jeg opfordre dig til at sende mig en email på: guitarcamp”snabel a”reiff.dk – det samme gælder hvis du sidder og tænker på at købe et gavekort til en Guitar Camp, så kan vi skrive og aftale nærmere. Glæder mig til at høre fra dig.

Guitar Camps vol. 1:

En Soren Reiff Guitar Camp er 9 timers intensiv og koncentreret undervisning samlet på én dag. Vi får arbejdet grundigt med alle de vigtigste emner når du gerne vil udvikle dig som guitarist.

Vi arbejder med de tilsvarende emner som på Club Sessionerne – Lyd/Tone, Rytmeguitar, Solospil – men her er emnerne samlet til ét dagslangt forløb. Det betyder også at der er god mulighed for videns- og erfarings-deling undervejs i de små pauser som er i løbet af dagen.

Udover al den erfaring og alle de tips du får er intentionen med disse camps er at alle deltagere også får prøvet materialet vi arbejder med af. Du får altså spillet og sidder ikke bare og lytter en hel dag.

Soloundervisning

I en sådan Camp indgår derudover også et langt modul med soloundervisning af de enkelte deltagere. Det betyder at der er sat tid af hvor du får direkte og personlig undervisning, fuldstændigt som i en enetime, men hvor de andre deltagere på campen kan sidde og lytte med – noget som tidligere deltager har fået meget ud af.

Det betyder at du enten kan få uddybet noget vi har talt om i løbet af dagen, i en sammenhæng du har brug for, eller vi kan tale om noget helt andet end det vi har arbejdet med i løbet af dagen, hvis du føler du lige savner at høre noget om et specielt emne, der er vigtigt for dig på det tidspunkt.

Soren Reiff Guitar Camp vol. 1. henvender sig til:

Alle guitarister, uanset niveau og stilart

Varighed:

9 timer, kl.9.00-18.00

Udover Soren Reiff Guitar Camp vol.1 er der nu en forsættelse til dem – en vol.2

Guitar Camp vol. 2

Vi fortsætter hvor vi slap på vol.1. Følger op og går mere i dybden på alt det vi arbejdede med tidligere. Der vil blive bygget yderligere på den viden og teori du fik i vol.1 – og igen prøves alt det nye af i praksis. Også her er der mulighed for soloundervisning, sidst på dagen.

Soren Reiff Guitar Camp vol. 2. henvender sig til:

Guitarister som har gennemført vol. 1, og bare gerne vil udvikle sig endnu mere. At man skal have været på vol.1 har ikke noget med det individuelle niveau at gøre, men at vi har samme referencer og udgangspunkter i det vi arbejder med.

Varighed:

8 timer, kl.9.00-17.00

Pris pr. Guitar Camp:

1.595,- kr

Dagsprogram på Guitar camps

Her er link til dagsprogrammet for Guitar Camps vol.1