Banddoktor

Book mig som banddoktor

Du og dit band har mulighed for at booke mig som banddoktor. Som banddoktor giver jeg konkrete råd til hvordan samspil, performance, arrangementer og dynamik optimeres.

Samspil, performance, arrangementer og dynamik optimeres

Vi vil arbejde med det store og samlede udtryk, bandets sound og profil. Vi vil arbejde detaljeret med hver enkelt bandmedlems præstation og bidrag til det samlede udtryk.

For at I får mest muligt ud af banddoktor funktionen, ønsker jeg  at høre Jer før vi mødes. SÅ I skal sende 1-3 sange/numre som lydfil, senest en uge inden banddoktor sessionen. På den måd kan jeg bedst muligt forberede de ting vi skal arbejde med. Har I i bandet specifikke ønsker for fokusområder, briefer I mig også på dette inden vi mødes.

En typisk banddoktor session kan vare fra 3-8 timer – dette aftales nærmere.

På en 3 timers banddoktor session får vi normalt arbejdet grundigt med 2 numre. Derudover talt mere generelt om Jeres samspil, performance og lignende. Alt dette afhænger af hvor detaljeret I ønsker at arbejde med tingene. Ligesom det har betydning hvor lang tid I ønsker at bruge på en session.

På en hel dags banddoktor session vil vi arbejde grundigt med mindst 3-4 numre, og derudover overføre de ting vi har arbejdet med til Jeres repertoire generelt – prøve arbejdstilgange af på de andre numre og fokusere mere overordnet på hele Jeres performance, dynamik med mere.

Min baggrund som banddoktor

Soren Reiff as Musical director for the TV-show "Danmarks indsamlingen"

Jeg har produceret musik med både danske– og internationale artister. Jeg har været kapelmester på masser af TV-shows, hvor jeg har arrangeret al musik. I en årrække har jeg været udvalgt til at være mentor for medlemmer af DPA, DJBFA og DKF. Desuden har jeg været udsendt for Danske Musiker Forbund og Fajabefa som banddoktor. Jeg har siddet i DMF’s legatudvalg i 2 gang 2 år. Jeg har siddet i juryen/udvalget for Vig-festivalen. Derudover har jeg undervist i samspil og performance i mere end ti år blandt andet på Den Rytmiske Højskole i Vig.

Hvad koster en banddoktor

Pris aftales i forhold til længden af banddoktor sessionen og antallet af medlemmer i bandet. Det har også betydning hvor I holder til i landet – men vil typisk ligge mellem 2.400,- og 9.000,- inkl moms.