Soren Reiff Club Session

Soren Reiff Club Session

En Club Session er undervisning for en lille nøje sammensat gruppe. En Session er et kortere modul, hvis du sammenligner det med en dag på Camp. En session er af enten 1 ½ eller 3 timers varighed. Hvor vi på en Camp kommer igennem mange vigtige emner og arbejder med dem, fokuserer og fordyber vi os udelukkende et emne per session.

Nedenfor kan du se nogle eksempler på emner/overskrifter vi vil arbejde med på en Club Session.

Emnerne kan være:

Solospil

Dit solospil flytter sig mærkbart i løbet af én enkelt session. Vi arbejder med det at improvisere. Det vil sige hvordan du udvikler ideer og laver sammenhæng i dine soloer. Vi taler om hvordan du opbygger en solo og arbejder med dynamik. Desuden kigger vi selvfølgelig på værktøjerne du kan bruge, når du skal spille solo og improvisere – altså skalaer, arpeggioer, mønstre, frasering, bends vibrato – kort sagt alle de elementer der indgår i en god solo. En vigtigt ting er også hvordan du selv kan arbejde med dette efter du har været på en Session, og hvordan du øver alle disse ting.

Rytmeguitar

Din rytmeguitar forbedres markant i løbet af én enkelt dag. Vi kigger på både rytmik og omlægninger af akkorder, ligesom vi arbejder med arrangement af rytme guitar – udvikling af roller/figurer. Det giver en bevidsthed og nogle håndgribelige værktøjer til næste gang du står i øveren, i et studie eller andet sted og skal spille og udvikle nye guitar-roller. Her bliver der jammet og de skæve smil kommer frem efter den der “Wow, det var sjovt oplevelse”.

Lyd og Tone

Guitar, kabler, pedaler, forstærker, plekter og spilleteknikker, alt sammen påvirker din lyd. Så vi kigger på hvordan du bruger dit bedst muligt. Jeg giver eksempler på hvordan jeg bruger mit, og forklarer hvorfor

Musikteori

Musikteori, kan desværre virke skræmmende på mange. Her bliver det forklaret på forståelig vis, med masser af eksempler og teorierne bliver “oversat” til guitar. Vi prøver tingene af og du får prøvet de ting vi taler om i stedet for at det bare er flyvske regler og teorier. Det kan være vi tager fat i det helt fundamentale for at forbinde skalaer til akkorder eller vi kan flyve afsted og arbejde med kirketonearterne, mere avancerede skalaer, substitutioner, udvidelser på akkorder … der er masser af muligheder og du er med til at vælge arbejdsområdet.

Soren Reiff Club Session henvender sig til:

Alle guitarister, uanset niveau og stilart

Varighed:

Den korteste sessions er 1 ½ time (for eksempel 18.00-19.30 eller 20.00-21.30)

Den længste session er 3 timer (enten i dagtimer i en weekend eller 19.00-22.00 på en hverdag)

Priser:

En session på 1 1⁄2 time koster 495,- pr. deltager

En session på 3 timer koster 695,- pr. deltager

Mulige Club Sessions i efteråret 2018:

Efterets Sessions 2018 vil ofte ligge i forlængelse omkring datoerne for Camps, men kontakt mig hvis du kunne være interesseret i at deltage.

Hvis du er interesseret i at deltage, får du et spørgeskema efter fra mig, hvor du kan skrive ønsker om emner du gerne vil arbejde med. Når jeg har fået spørgeskemaer retur fra interesserede deltagere, sammensættes deltagerne til de enkelt sessions, så baggrund, erfaring og interesser passer bedst muligt i forhold til overskrifterne for de enkelte Sessions.

Sammensæt flere sessions som et forløb

Hvis du vil arbejde virkeligt intensivt med ét emne kan du sagtens tilmelde dig flere Club Sessions med samme overskrift – ligesom det muligt at vælge forskellige emner for at få samme brede som der er på en Guitar Camp. Det skriver du bare i sprøgeskemaet.

Da det altså er muligt at sammensætte de korte Club Sessions som ”forløb”, med flere session over en periode kan jeg derfor anbefale at du overvejer at købe for eksempel 3-5 styks. På den måde får du større kontinuitet i det vi arbejder med, og samtidigt opnår du 10% i rabat ved tilmelding og betaling til 5 Club Sessions på en gang.

Du er selvfølgelig velkommen til kun at købe enkelte Club Sessions, hvis du lige har brug for en enkel guitar-vitamin-insprøjtning.