Sparringspartner

Sparringspartner, mentor eller musikalsk coach

Som kreativ og skabende er du på en evig rejse. I perioder har du måske et klart defineret mål, men det er let at blive distraheret. Måske kommer du i tvivl, bliver usikker om din retning, prioriteter og udvikling. Hvordan kommer du så tilbage på rette spor? Det kan også være resultaterne udebliver … hvorfor det? Der er mange situationer hvor det er givende og vigtigt med en konstruktiv og kreativ  sparringspartner eller musikalsk coach.

Jeg har gennem min karriere været heldig at have fantastiske kapaciteter i mit netværk. Personer som har rådgivet, vejledt og delt alle deres mange erfaringer med mig. Uden dem havde der været mange flere omveje og udfordringer.

Nu tilbyder jeg dig mine erfaringer som købt sparringspartner. Det skal ikke nødvendigvis være i guitar sammenhæng, men mere bredt inden for det kreative, skabende og musiske miljø.

Sparring til hvad?

Det kan være du har brug for konkret sparring til et konkret projekt du arbejder på. Eller en konkret udfordring der kunne trænge til nye tilgange. Hvordan får du udvidet dit netværk? Eller hvordan udvikler du dig som kreativ? Markedsfører du bedst dine bedrifter optimalt? Hvilken retning skal du i det hele taget bevæge dig i? Hvad skal dit næste mål være? Hvilke delmål skal der være for at du kan holde fokus og energien oppe?

Motivation kan være SÅ svær at holde oppe, ligesom det kan være svært at holde fokus. Her vil en sparringspartner uden tvivl kunne støtte, vejlede og backe up.

Du har mulighed for at købe én privat lektion, hvis du ønsker mit input på en konkret udfordring. Alternativt kan du spare penge ved at investere i et kortere eller længere forløb i form af en pakkeløsning.

Ud over besparelsen, vil en pakkeløsning give mulighed for en større og kontinuerlig udvikling. Med en undervisningspakke giver det også mulighed for at planlægge hvilken retning du skal bevæge dig i over en periode, samt strukturere forløbet.

Med en pakkeløsning bliver du sikret prioritet i bookingkalenderen, da det er begrænset hvor mange enetimer jeg har mulighed for at tilbyde.

Hvad koster det

Lektioner af 30 minutter Pris i dkr.
1 x 30 mins privat eneundervisning    400,-
3 x 30mins privat eneundervisning 1.100,- (du sparer 100,-)
5 x 30 mins privat eneundervisning 1.800,- (du sparer 200,-)
10 x 30 mins privat eneundervisning 3.500,- (du sparer 500,-)
Lektioner af 60 minutter
1 x 60 mins privat eneundervisning     725,-
3 x 60 mins privat eneundervisning 1.975,- (du sparer 200,-)
5 x 60 mins privat eneundervisning 3.125,- (du sparer 500,-)
10 x 60 mins privat eneundervisning 5.950,- (du sparer 1.300,-)

Hvordan foregår det og betalingsmetode:

Mentor-sessions foregår som udgangspunkt online/via Skype, men andet kan eventuelt aftales såfremt det er muligt.

Første lektion bestilles via e-mail brug kontakt formularen du kan finde i sites menu. Herefter fastlægges dato og tidspunkt, samt antallet af lektioner, hvis du investerer i en af pakkeløsningerne. Du betaler enten med en bankoverførsel eller via MobilePay. Det gøres til kontoen i den bekræftelse du efterfølgende får for aftalen. Betalingen skal være foretaget og synlig inden lektionen (eller første lektion såfremt du køber en pakkeløsning).

Såfremt du ønsker at købe en af pakkeløsningerne, skal lektionerne være afviklet inden for 6 måneder fra købet. Ubrugte lektioner i en pakkeløsning refunderes ikke.

Ændringer eller aflysninger kan ikke foretages mindre end 24 timer før en aftalt bookning. Glemmer du eller misser du på anden måde en bookning refunderes den desværre ikke.

Det er en privat lektion

Bemærk at hver lektion er en privat lektion. Du kan altså ikke vise/dele en lektion eller brudstykker fra en lektion offentligt eller på de sociale medier. Du må heller ikke sælge den videre, bruge den til at promote produkter eller events, uden skriftlig aftale med Søren Reiff.