Sparringspartner

Sparringspartner, mentor eller musikalsk coach

Som kreativ og skabende er du på en evig rejse. I perioder har du måske et klart defineret mål, men ofte distraheres man, kommer i tvivl, bliver usikker – og hvordan kommer man så tilbage på rette spor? Måske udebliver resultaterne … hvorfor det? Her vil det være godt med en sparringspartner, mentor eller musikalsk coach.

Jeg har gennem min karriere været heldig at have enorme kapaciteter i mit netværk. Personer som har rådgivet og vejledt. Uden dem havde der været mange flere omveje og udfordringer.

Nu tilbyder jeg dig mine erfaringer som købt sparringspartner. Det skal ikke nødvendigvis være i guitar sammenhæng, men mere bredt inden for det kreative, skabende og musiske miljø.

Det kan være du har brug for konkret sparring til noget konkret du står overfor. Hvordan du får udvidet dit netværk? Hvordan du udvikler dig som kreativ? Hvordan du bedst markedsfører dine bedrifter? Hvilken retning skal du i det hele taget bevæge dig i? Hvad skal dit næste mål være … og hvilke delmål skal der være for at du kan holde fokus og energien oppe?

Motivation kan være SÅ svær at holde oppe, ligesom det kan være svært at holde fokus – her vil en sparringspartner uden tvivl kunne støtte, vejlede og backe up.

Du har mulighed for at købe én privat lektion, hvis du ønsker mit input på en konkret udfordring. Alternativt kan du spare penge ved at investere i et kortere eller længere forløb i form af en pakkeløsning.

Ud over besparelsen, vil en pakkeløsning give mulighed for en større og kontinuerlig udvikling. Med en undervisningspakke giver det også mulighed for at planlægge hvilken retning du skal bevæge dig i over en periode, samt strukturere forløbet.

Med en pakkeløsning bliver du sikret prioritet i bookingkalenderen, da det er begrænset hvor mange enetimer jeg har mulighed for at tilbyde.

Hvad koster det

Lektioner af 30 minutterPris i dkr.
1 x 30 mins privat eneundervisning   400,-
3 x 30mins privat eneundervisning1.100,-(du sparer 100,-)
5 x 30 mins privat eneundervisning1.800,-(du sparer 200,-)
10 x 30 mins privat eneundervisning3.500,-(du sparer 500,-)
Lektioner af 60 minutter
1 x 60 mins privat eneundervisning    725,-
3 x 60 mins privat eneundervisning1.975,-(du sparer 200,-)
5 x 60 mins privat eneundervisning3.125,-(du sparer 500,-)
10 x 60 mins privat eneundervisning5.950,-(du sparer 1.300,-)

Hvordan foregår det og betalingsmetode:

Mentor-sessions foregår som udgangspunkt online/via Skype, men andet kan eventuelt aftales såfremt det er muligt.

Første lektion bestilles via e-mail (privatelesson @ reiff.dk, uden mellemrum). Herefter fastlægges dato og tidspunkt, samt antallet af lektioner, hvis du investerer i en af pakkeløsningerne. Du betaler enten med en bankoverførsel eller via MobilePay til kontoen i den bekræftelse du efterfølgende får for aftalen. Betalingen skal være foretaget og synlig inden lektionen (eller første lektion såfremt du køber en pakkeløsning).

Såfremt du ønsker at købe en af pakkeløsningerne, skal lektionerne være afviklet inden for 6 måneder fra købet. Ubrugte lektioner i en pakkeløsning refunderes ikke.

Ændringer eller aflysninger kan ikke foretages mindre end 24 timer før en aftalt bookning. Glemmer du eller misser du på anden måde en bookning refunderes den desværre ikke.

Det er en privat lektion

Bemærk at hver lektion er en privat lektion. Du kan altså ikke vise/dele en lektion eller brudstykker fra en lektion offentligt eller på de sociale medier. Du må heller ikke sælge den videre, bruge den til at promote produkter eller events, uden skriftlig aftale med Søren Reiff.