Soren Reiff Guitar Camp

Soren Reiff Guitar Camp – Efteråret 2023

Interessen for mine Guitar Camps har været helt overvældende – så jeg er super glad for at snart kunne præsentere datoer for mulige camps i for efteråret 2023.

Der kommer igen Guitar Camps både i Midtjylland og på Sjælland.

Følg linket her, hvis du er interesseret i at deltage, så vil jeg finde den rette camp til dig, hurtigst muligt.

Men først kan du læse meget mere her om indhold, tilgangen, niveau og meget mere. 

Soren Reiff Guitar Camps

  • “Et kæmpe ta-selv-bord af tips og tricks”
  • “En af de mest inspirerende dage nogensinde”
  • “Et spark, der har sendt mig i raketfart mod nye ting”
  • “Den ene øjenåbner efter den anden”

En Soren Reiff Guitar Camp er 8 timers intensiv, effektiv og koncentreret undervisning samlet på én dag.

Normalt er der 4 til 6 deltagere på en Guitar Camp, hvor holdsammensætningen tilpasses bedste muligt efter niveau, erfaringer, interesse, stil med mere. Jeg sigter nemlig efter at lave camps for alle, uanset niveau. 

Der kommer Guitar Camps både i hovedstadsområdet, bliver afholdt  på BaMuk i Ballerup og på Horsens Musik- og Balletskole, midtjylland. Det er på nuværende tidspunkt ikke fastlagt lokationer på de datoer der snart kommer i spil. Og du kan være med til at afgøre dette, da jeg forsøger at tilpasse så meget som muligt i forhold til tilmeldingenerne.. Så skynd dig at skrive til mig, hvis du overvejer at deltage.

Niveauet på en Guitar Camp

Uanset hvor lidt eller meget erfaring du har på guitaren, kan du deltage på en en camp. Du får undervisning der er tilpasset lige præcis dig – dine interesser, dit niveau og de områder du ønsker at udvikle.

Jeg forsøger altid at sammensætte camp-deltagere så godt som muligt, via et spørgeskema inden tilmelding. Det betyder at 3 meget nye guitarister, ikke skal frygte at komme på camp med super rutinerede guitarister, og at 2 konservatoriestuderende ikke kommer på camp med 2 som lige har købt deres første guitar. 

Nedenfor kan du se hvad vi typisk kunne arbejde med på en camp. Tilgangen og indholdet under de forskellige emner tilpasses dig og din camp både indholdsmæssigt, niveaumæssigt og stilmæssigt og ligesom tempoet vi arbejder med tingene i. 

Indhold Guitar Camps vol. 1:

Jeg kalder det vol. 1 når det er første gang man er på camp – uanset niveau.

Der er en del som har været på deres Vol.2 camp – og flere også på Vol.3, ja nogle er nu skrevet op til en kommende Vol.4.  Det tager jeg som en super indikation af at deltagerne inspireres og føler de får personlig, intensiv, målrettet og relevant undervisning – dejligt!!

På en vol. 1 ser indholdet oftest sådan ud: 

Din teknik får en overhaling

Du får værktøjer, tips og tricks til at forbedre din teknik. Både hvordan du bruger venstre hånden, så både tone, styrke og rækkevidde optimeres. Vi kigger på din plekter føring og forskellige højrehånds teknikker. Nye tilgange og håndgribelige øvelser, som vi både bruger på campen, og som du efterfølgende kan forfine hjemme.

Din rytmik og timing bliver trimmet og trænet

Hvordan øver man det? Og ikke mindst hvordan bliver du hurtigt bedre og mere bevidst om det?  Du får også nye værktøjer til at træne og udvikle videre på det selv efter campen. Den her del plejer at være en eye-opener for rigtig mange.

Din tilgang til akkorder og brugen af disse kommer under den store lup

Masser af nye omlægninger og måder du kan bruge akkorder du allerede kender til nye ting. Fra stive blikke og koncentrerede ansigter til den store aha-oplevelse, når tingene falder på plads.

Din rytmeguitar forbedres markant i løbet af én enkelt dag

Det at vi kigger på både rytmik og omlægninger af akkorder, siger sig selv vil gøre en forskel – men vi arbejder også med arrangement af rytme guitar. Vi arbejder med udvikling af roller/figurer. Det giver en bevidsthed og nogle håndgribelige værktøjer til næste gang du står i øveren eller andet sted og skal udvikle nye guitar-roller. Her bliver der jammet og de skæve smil kommer frem efter den der “Wow, det var sjovt”.

Dit solospil flytter sig mærkbart i løbet af en enkelt camp

Vi arbejder med det at improvisere. Hvordan du laver sammenhæng og udvikling, samt opbygger dine soloer. Vi fokuserer også på hvordan du øver at improvisere. Hvordan du lærer at udvikle ideer … og det at få nye ideer? Og så  kigger vi på værktøjerne du kan bruge. Det vil sige skalaer, simple eller mere komplekse, arpeggioer, mønstre, sekvenser, frasering, vibrato, bends. Alt det som sammen med dynamik er elementer i en god solo. Her sidder jeg selv tit med gåsehud og nyder hvordan deltageres soloer forandres i løbet af kort tid. Det er fantastisk hvad der sker, når gamle mønstre og vaner bliver brudt og skaber plads til alt det nye – og det sker i løbet af meget kort tid.

Din lyd

Alle de ovenfor nævnte emner er med til at skabe din lyd, din sound. Men derudover er grejet jo også en faktor i det samlede lydbillede. Det kan vi også kigge på i løbet af en guitar camp. Hvordan udnytter du din guitar, din forstærker, dine pedaler bedst muligt? Jeg giver eksempler på hvordan jeg bruger mit og forklarer hvorfor. Desuden tales der rigtig tit om lyd, gear, guitarer og grej, løbende. Enten når det er relevant i forhold til det vi arbejder med, eller i de små pauser vi holder i løbet af dagen. Det er top hyggeligt.

Øve struktur, øveplan og din tilgang til øvning

På hver camp får vi også talt om hvordan vi øver de ting vi arbejder med. Hvordan du prioriterer vigtigheden af de ting der skal øves. Kort sagt hvordan den tid du har til øvning, spil og musik bruges bedst. Det sikrer at du også udvikler dit spil, når du kommer hjem fra en camp.

Soloundervisning

Ud over alle de ting jeg har listet ovenfor, indgår der også et modul, hvor du får veto-ret. Det vil sige soloundervisning til hver enkelt deltager. Et modul hvor du får direkte og personlig undervisning i et emne du ønsker uddybet, fuldstændigt som i en enelektion. Eneste forskel er at de andre deltagere sidder og lytter med – hvilket tidligere deltagere har fået et kæmpe udbytte af.

Du kan enten få uddybet ting vi har talt om i løbet af dagen i en sammenhæng du har brug for, eller vi kan kigge på noget helt andet end det vi har arbejdet med tidligere på dagen. Du bestemmer helt selv hvad du vil bruge denne solo lektion med mig til.

Varighed:

8 timer, kl. 9.00-17.00

Pris pr. Guitar Camp:

1.975,- kr

Du kan skrive til mig her hvis du ønsker at deltage eller hvis du har spørgsmål du gerne vil have uddybet i forbindelse med mine camps.

Tidligere deltagere: har efterfølgende sagt:

  • “En af de mest inspirerende dage”
  • “Måden det hele er strikket sammen på, tror jeg ikke kan gøres bedre”
  • “Kan ikke vente på den næste camp”

Guitar Camp vol. 2

Udover Soren Reiff Guitar Camp vol.1 er der også en fortsættelse til dem der har prøvet at være på camp – en vol.2

Vi fortsætter hvor vi slap på vol.1. Det er ikke nødvendigvis samme hold du var på camp med tidligere – men alle deltagere har været på camp før. Der bliver nørdet rigtig meget. Vi følger op og går mere i dybden på alt det vi arbejdede med tidligere. Der bliver også altid spillet mere på en vol.2, da vi nu kender hinanden. Der vil blive bygget yderligere på den viden og teori du fik i vol.1 – og igen prøves alt det nye af i praksis. Også her er der mulighed for soloundervisning, sidst på dagen.

En vol.2 betyder ikke man skal være på et bestemt niveau – men efter en vol.1 kender du min tilgang til ting, hvordan jeg arbejder og ikke mindst hvorfor jeg arbejder på denne måde. Kort sagt “mindre snak og mere aktion”.

Og så kan du sagtens komme på flere camps efter din anden … det er der heldigvis en del der ønsker 🙂

Varighed:

8 timer, kl. 9.00-17.00

Pris pr. Guitar Camp:

1.975,- kr