Guitar ene-undervisning

Jeg bliver ofte spurgt om undervisning og private guitar lektioner, som alternativ til mine Guitar Camps. Nu tilbyder jeg enetimer, enten via online eller i København.

Alle er velkomne uanset niveau, stil, baggrund og erfaring. Vi tager udgangspunkt i der hvor du er og det du har brug for at fokusere på. Undervisningen foregår i et tempo, der passer lige præcis dig. Vi kan enten arbejde ud fra en konkret “udfordring” eller mere generelt.

Guitar undervisning

Vi kan arbejde med at udvikle din teknik, dit solospil. Det kan også være du ønsker vi skal arbejde med akkorder og rytmeguitar. Du kan få styrket dit overblik på guitaren. Vi kan kaste os over musikteori. Ikke bare forstå teorien, men få det integreret i dit spil. Vi kan arbejde med, hvordan du øver dig og motiverer dig selv bedst. Både generelt eller med henblik på optagelsesprøver til musikalske uddannelser.

Som inspiration kan du også her kigge på overskrifter/emner jeg ofte tager udgangspunkt i på mine camps. Alt er muligt.

En eller flere lektioner?

Du har mulighed for at købe én privat lektion, hvis du ønsker sparring, feedback eller mit input på en konkret udfordring. Alternativt kan du købe en pakkeløsning. Med en pakke, sparer du penge. Besparelsen afgøres af om du ønsker et kortere eller længere forløb.

Min baggrund som underviser og mentor

Udover private lektioner, har jeg i mere end 20 år undervist på clinics eller Guitar Camps. Siden 2003 har jeg udgivet fire anmelderroste guitar undervisningsbøger, samt en bog om musikbranchen.

Jeg har arbejdet som timelærer på de fleste danske musikkonservatorier, og er godkendt af Kulturministeriet til ekstern censor ved optagelsesprøver og afsluttende eksaminer på samme konservatorier.

Hvad koster det

 

Lektioner af 30 minutter

Pris i dkr

1 x 30 mins privat eneundervisning

395,-

3 x 30 mins privat eneundervisning

1.150,-

Lektioner af 60 minutter

 

1 x 60 mins privat eneundervisning

695,-

3 x 60 mins privat eneundervisning

1.950,-

Lektioner af 45 minutter

 

1 x 45 mins privat eneundervisning

550,-

3 x 45 mins privat eneundervisning

1.500,-

Hvordan foregår det og betalingsmetode:

Undervisningen foregår som udgangspunkt enten online eller i København, andet kan eventuelt aftales såfremt det er muligt.

Er du interesseret så skriv endelig til mig. Du kan også bestille første lektion via linket her.

Du betaler enten med en bankoverførsel eller via MobilePay. Betalingen skal være foretaget og synlig inden lektionen.

Ændringer eller aflysninger kan ikke foretages mindre end 24 timer før en aftalt bookning. Glemmer du eller misser du på anden måde en bookning, refunderes den desværre ikke. 

Det er en privat lektion

Såfremt du øsnker online undervisning skal du bemærke at hver lektion er en privat lektion. Du kan altså ikke vise/dele en lektion eller brudstykker fra en lektion offentligt eller på de sociale medier. Du må heller ikke sælge den videre, bruge den til at promote produkter eller events, uden skriftlig aftale med Søren Reiff.