Guitar fra grunden workshop

Guitar fra grunden

Søren Reiffs guitarskole for begyndere

 • Vil du gerne i gang med at spille guitar nu?
 • Vil du gerne kunne spille din første sang lige om lidt?
 • Vil du gerne lære de akkorder og de rytmiske mønstre, der skal til for at kunne spille et hav af gode sange? 
 • Vil du samtidigt også lære tingene korrekt, så du ikke får skader eller spilder den tid du investerer i at øve dig på guitaren?
 • Vil du gerne have en gennemtænkt, progressivt undervisningsforløb der skaber effektiv udvikling?

Kan du svare ja til bare et par af spørgsmålene ovenfor, så er både min nyeste bog-udgivelse “Guitar fra grunden”  og de Guitar-fra-grunden-workshops jeg afholder lige præcis for dig.

Respons på bogen Guitar fra grunden:

 • En didaktisk genistreg
 • 5 ud af 5 stjerner
 • En kæmpe anbefaling herfra …

Deltagere på “Guitar fra grunden – workshops” siger efterfølgende:

 • “Den bedste guitarundervisning ever!”
 • “Troede aldrig jeg ville lære at spille guitar – nu føler jeg mig som en rockstjerne”
 • “Der er gået et lys op for mig i forhold til den guitar der!”
 • “Det gør en vild forskel om man sidder med Youtube eller med Søren”
 • “Tænk at det kan være så saligt at nørde en akkord … Jeg er fan ☺ “

Bogen og workshops’ene

 

Hvis du aldrig har spillet guitar tidligere eller kun har været i gang i kort tid, er både bogudgivelsen og disse workshops et perfekt afsæt til at komme godt igang og få det nødvendige materiale på plads.

Du kan sagtens tage på en Guitar fra grunden workshop uden at have eller kende materialet i bogen. 
Du vil også have glæde og udbytte af bogen, uden at tage på en workshop – men udgangsmaterialet er afstemt og tager fat i de samme udfordringer, så bogen og workshops supplerer hinanden perfekt, så du kommer optimalt fra start.

Uanset om du tager på workshop eller sidder alene med bogen kommer du hurtigt i gang med at spille den allerførste sang, samtidigt med at du får alt relevant viden forklaret på letforståelig vis.

Vi starter med at få de vigtigste ting på plads, samtidigt med vi spiller vores første sang sammen. Ja, vi gør det også sammen selvom du nøjes med bogudgivelsen, da der sammen med den kommer 34 videoer, hvor jeg viser akkorder og teknikker, plus spiller alle sangene, så vi kan spille dem sammen.

Derfra kan det tage fart. Vi arbejder med de næste akkorder, til de næste numre, så du hurtigt får de værktøjer, der skal til for at kunne akkompagnere til en masse kendte numre.

Du kan læse mere om workshops’ene nedenfor. Ved du allerede at du vil tilmelde dig en workshop kan du følge linket her.

Workshop på din skole

Ønsker du at jeg skal holde en Guitar fra grunden workshop på din skole, gør jeg det rigtig gerne. Du kan  kontakte mig her.

 

Guitar fra grunden workshop – Del 1

Her arbejder vi med alt det vigtigste for at komme godt i gang. Det vil sige  arbejdsstillingen og håndstillingerne, akkorder og rytmiske mønstre … og vi gør det mens første sang indøves. Modsat hvis du sidder alene, får du jo her konkret og umiddelbar feedback på alt det du gør – samtidigt med du får tips og tricks til, hvordan du optimerer det vi arbejder med og det du skal øve.

Kort sagt får du lært alt det grundlæggende, mens du øver første sang. Derfra kigger vi på flere sange, samtidigt med de gode vaner, øve-tilgange, rytmiske mønstre udbygges og styrkes.

Guitar fra grunden workshop – Del 2

På en “Guitar fra grunden workshop – Del 2” er tilgangen den samme, som på den første workshop.  Det vil sige fokus på effektiv og progressiv læring og at du øver det nye materiale så konstruktivt og effektivt som muligt.

Du får nye og flere akkorder i din værktøjskasse og dermed flere sange på repertoiret. Ligesom vi også vil arbejde med mere avancerede rytmiske mønstre og lidt hurtigere akkordskift.

For at du skal få optimalt udbytte af denne workshop forudsætter det at du enten har været på en “Guitar fra grunden workshop” tidligere, eller selv har arbejdet med det materiale bog udgivelsen omhandler i del 1 af bogen.

Praktisk info om disse workshops

Disse workshops varer 3 timer og afholdes enten i midtjylland (Horsens Musikskole)  eller i storkøbehavn (Ballerup Musikskole).
Som udgangspunkt vil det være på weekenddage enten fra 10.00-13.00 eller fra 14.00 til 17.00.
En Guitar fra grunden workshop koster 995,- kr per deltager. Hver deltager medbringer selv sin akustiske guitar.

Ønsker du at deltage på en af disse workshops, følg linket her. Via det modtager du et spørgeskema, så jeg kan sætte dig på en workshop med andre deltagere du vil passe godt sammen med. Det er også via linket du kan vælge hvilke datoer du ville kunne deltage.

Glæder mig til vi skal nørde guitar sammen.

På hver workshop vil der være et sted mellem 6 og 10 deltagere.

Workshops “on location”

Hvis du kan og vil samle en gruppe på minimum 6 personer kan workshoppen muligvis også afholdes på et tidspunkt og på en lokation der passer Jer.

Afhængigt af tidspunkt og lokation, kan der muligvis tilkomme et transport-tillæg – dette kan aftales nærmere.

Læs mere om bogen eller andre udgivelser her.