Pentaton video bundle (DK)

Pentaton video bundle (Danish version)

  The videos in the pentaton video bundle are in Danish. But an English version of the Pentatonic Practice Session is available here.

Den ultimative pakkeløsning

Kombinationen af videoerne “Improvisation med Pentaton” og “Pentaton Øvesession” er den ultimative pakkeløsning, hvis du vil have pentaton skalaen fuldt integreret i dit spil.  Begge videoer henvender sig guitarister på alle niveauer. Både den ikke rutinerede, der skal til at tage hul på improvisation og solospil, eller den lidt mere rutinerede guitarist, som har spillet en del, og så de rigtigt skrappe. Mere om det længere nede på siden, først lidt om indholdet af videoerne.

         

Improvisation med Pentaton

“Improvisation med Pentaton” giver dig masser af riffs. Desuden får du konkrete værktøjer til udvikling af dine egne fraser, samt hvordan du træner improvisation.  Kort sagt masser af nye fraser, samtidigt med din kreativitet trænes og øges. Dine ideer vil blomstre, mens du styrker kontrollen over dine fingre. Det er slut med fingrene bare spiller gamle vante fraser. Kort sagt du får værktøjerne, der vil træne og styrke din kreativitet, samtidigt med du får meget mere sammenhæng og flow i dit solospil.

Pentaton Øvesession

Videoen “Pentaton øvesession” styrker alt det fundamentale og mere tekniske. Du får øvet alt det, der skal til for at du kan spille frit og overskudsagtigt.

Du får alle omlægninger af skalaen øvet godt igennem. Vi øver i 4 forskellige  tempi 76, 96, 116 og 136 bmp. Vi spiller øvelser i alle omlægningerne som fjerdedele, ottendedele, trioler, sekstendedele, sekstendedels trioler.

Det øves med rytmiske forskydninger, som er super sunde. Det betyder, du får en rytmisk bevidsthed og frihed gennem alle de rytmiske varianter, vi øver.

Samtidigt styrkes dit overblik over gribebrættet gevaldigt. Dine fingre får styrke og din hastighed trænes. Det betyder bedre koordination, som igen betyder bedre tone.

Løft din øvning et niveau op

Med i denne pentaton video bundle er der også skabelon til din personlige øveplan. En sådan konkret øveplan hjælper dig med at definere delmål og mål. Det giver dig værktøjet til at strukturere din øvetid mere specifikt. Det bliver dermed lettere at holde dig motiveret og fokuseret.

Specielt tilbud

Via ovennævnte øveplan får du mulighed for at lave aftaler med mig om dine ønsker og målsætninger. Du kan nemlig e-maile din øveplan til mig. Det betyder at du ikke bare forpligter dig overfor dig selv, men også har mulighed for at gøre det overfor mig. Måske det vil motivere dig endnu mere til at få øvet tingene.

Niveauer for videoerne

Videoerne er to selvstændige produkter, men de supplerer hinanden rigtig godt.

Begge videoer henvender sig alle niveauer. Den tilgang og undervisningsform, jeg har udviklet igennem min undervisning og på camps, kan jeg se virker uanset niveau. Altså uanset om du lige skal til at starte på at spille solo og at improvisere. Eller har en musikalsk uddannelse og er skrap … eller befinder dig et eller andet sted midt imellem.

Den mere urutinerede guitarist

Videoerne passer til den urutinerede, der skal til at tage hul på det med at spille solo. Guitaristen, som skal have alle de grundlæggende værktøjer på plads og skabe en bevidst tilgang til, hvad det vil sige at spille solo og improvisere.

Den mere skrappe

Og til den mere skrappe. Guitaristen, som har spillet i bands i mange år. Du kan nemlig sagtens spille rigtig fedt, uden at have fået alle omlægninger af pentaton skalaen på plads. Lige som du måske ikke er specielt bevidst, om hvor du spiller figurerne rytmisk. Alle de kreative øvelser fra “Improvisation med Pentaton”, kan sagtens give udfordringer til selv den rigtig skrappe. Det er faktisk ofte de mere rutinerede guitarister, der oplever at fingrene spiller af sig selv, og som samtidigt frustreres over at spille det samme igen og igen. Her er videoen Improvisation med Pentaton super brugbar, fordi sådanne vaner betyder at der ikke er nogen udvikling, selvom du øver og spiller meget.

Pentaton Video Bundle –  indhold:

De to videoer tilsammen giver dig mere end 3,5 timers undervisning. Der er mere end 150 fraser og 250 tekniske øvelser. Alt sammen  i Full HD (1080p) kvalitet. Derudover mere end 30 øvetracks i forskellige tempi, tonaliteter – både lige og shufflet.

Du kan læse mere detaljeret om de tos videoers indhold på deres individuelle sites her: “Improvisation med Pentaton” og “Pentaton Øvesession” eller købe de 2 videoer sammen via knappen nedenfor – god fornøjelse.

    Danish version only

SEK 625,00

 Add to Cart View Cart