Pentaton video bundle (DK)

Pentaton video bundle på dansk

  Means these videos are in Danish. But an English version of the Pentatonic Practice Session is available here.

Den ultimative pakkeløsning

Kombinationen af videoerne “Improvisation med Pentaton” og “Pentaton Øvesession” er den ultimative pakkeløsning, hvis du vil have pentaton skalaen fuldt integreret i dit spil.  Begge videoer henvender sig alle niveauer, både den mere urutinerede og de skrappe. Mere om det længere nede på siden.

         

“Improvisation med Pentaton” giver dig masser af riffs sammen med konkrete værktøjer til ideudvikling og hvordan du træner improvisation.  Du får masser af nye fraser, samtidigt med din kreativitet trænes og øges. Dine ideer vil blomstre, at du styrker kontrollen over dine fingre. Det er slut med fingrene bare spiller gamle vante fraser. Samtidigt får du meget mere sammenhæng og flow i dit solospil.

“Pentaton øvesession” styrker alt det fundamentale og mere tekniske der skal til for at du kan spille frit og overskudsagtigt.

Du får alle omlægninger af skalaen øvet godt igennem. Vi øver nærmest alt i 4 forskellige  tempi 76, 96, 116 og 136 bmp. Vi øver omlægningerne med øvelser, hvor vi spiller dem som fjerdedele, ottendedele, trioler, sekstendedele, sekstendedels trioler med mere.

Det øves med rytmiske forskydninger som er super sunde. Det betyder du får en rytmisk bevidsthed og frihed gennem alle de rytmiske varianter vi øver.

Samtidigt styrkes dit overblik over gribebrættet gevaldigt, dine fingre får styrke og din hastighed trænes. Det betyder bedre koordination, som igen betyder bedre tone.

Løft din øvning et niveau op

Med i pakken er der også skabelon til din personlige øveplan. En sådan konkret øveplan hjælper dig med at definere delmål og mål. Det giver dig en super mulighed for at strukturere din øvetid mere specifikt. Det gør det lettere at holde dig motiveret og fokuseret.

Specielt tilbud

Du får mulighed for via ovennævnte øveplan at lave aftaler med mig om dine ønsker og målsætninger. Du kan nemlig e-maile din øveplan til mig. Det betyder at du ikke bare forpligter dig overfor dig selv, men også har mulighed for at gøre det overfor mig. Måske det vil motivere dig endnu mere til at få øvet tingene.

Niveauer for videoerne

Videoerne er to selvstændige produkter, men de supplerer hinanden super godt.

Begge videoer henvender sig alle niveauer. Den tilgang og undervisningsform jeg har udviklet igennem min undervisning og camps kan jeg se virker uanset om du lige skal til at starte på det, eller har en musikalsk uddannelse og er skrap.

Den mere urutinerede guitarist

Videoerne passer både til den urutinerede, der skal til at tage hul på det med at spille solo – som skal have alle de grundlæggende værktøjer på plads, og skabe en bevidst tilgang til hvad det vil sige at spille solo – at improvisere.

Den mere skrappe

Og til den mere skrappe, som har spillet i bands i mange år. Man kan nemlig sagtens spille rigtig fedt, uden at have fået alle omlægninger af pentaton skalaen på plads. Lige som man måske ikke er specielt bevidst, om hvor man spiller figurerne rytmisk. Desuden kan alle de kreative øvelser fra “Improvisation med Pentaton”, give udfordringer til selv den rigtig skrappe. Det er faktisk ofte de mere rutinerede guitarister, der oplever at fingrene spiller af sig selv, og som samtidigt frustreres af at spille det samme igen og igen … at der ikke er nogen udvikling, selvom der øves og spilles meget.

De to videoer tilsammen giver dig mere end 3,5 timers undervisning – mere end 150 fraser og 250 tekniske øvelser. Alt sammen i  i Full HD (1080p) kvalitet. Derudover mere end 30 øvetracks i forskellige tempi, tonaliteter – både lige og shufflet.

Du kan læse mere detaljeret om de tos videoers indhold på deres individuelle sites her: “Improvisation med Pentaton” og “Pentaton Øvesession” eller købe de 2 videoer sammen via knappen nedenfor – god fornøjelse.

    Danish version only

SEK 625,00

 Add to Cart View Cart